Metabolic Balance® krok za krokem
HUBNUTÍ NA JISTOTU: 4. TÝDEN
1 / Základ je mít plán ke svému plánu
I když se držíte jídelníčku dle Vaší základní struktury v plánu, je fajn si rozložení jednotlivých bílkovin zaznamenávat a pak také plánovat.
Zaznamenávat pro přehlednost a jestli se nám daří střídání a pestrost základních potravin.
Plánování nám zase pomůže s jídlem hospodařit.
Jak? když máme přibližný plán, můžeme si připravit seznam na nákup. Abyste toho nenakupovala zbytečně hodně a také, aby jste měla doma vše alespoň na následující dva - tři dny.
Dodržet jídelníček je pak mnohem jednodušší, když nemusíte řešit co bude následující jídlo, když už je jeho čas a už máte vážně po 5ti hodinách samozřejmě hlad.
Rozvrhnout si jídelníček na každý týden Vám zabere pár minut, ale ušetří spoustu času a také peněz. A v neposlední řadě bude pro Vás hubnutí o hodně pohodovější.
-
MŮJ JÍDELNÍČEK
TAHÁK KE STAŽENÍ, K TISKU

2 / Nově přidáme do jídelníčku tuky
I nadále, následujících 14 dní, tj. ještě jednou 14 dní, si sestavujte prosím jednotlivá jídla pouze ze seznamu pro 2. přísnou fázi, ale s přidanými tuky navíc.
Přidat tuky neznamená pouze začít používat na přípravu jídel tuk, ale přednostě přidat kvalitní tuk k už hotovému pokrmu: na salát, do hotového vařeného jídla, do jogurtu, jen tak na lžičku.
Pro období 100% dodržování jídelníčku alespoň první dva měsíce jsou nejvhodnější oleje lisované za studena: lněný, olivový, různé ořechové.
Neberte je jenom jako tuky, ale jako další zdroj pro Vás velice důležitých látek. Proto je přednostně používejte bez tepelné úpravy.
Na tepelnou úpravu je vhodnější olej olivový, arašídový a přepuštěné máslo.
Recept na přepuštěné máslo:
3 / PODPORA
3. Společné setkání na zoomu, začínáme ve 19:30 a připojíte se kliknutím na odkaz, který je pokaždé stejný pro každé úterý:
https://us02web.zoom.us/j/89680320151?pwd=K3pSRithTUFhT0hoRU5ac0t3NXhGUT09
Meeting ID: 896 8032 0151
Passcode: balance
Záznam: