Kvásek, jeden krajíček ke snídani, k obědu a klidně i k večeři

 

Kvásek, jeden krajíček ke snídani, k obědu a klidně i k večeři.

Proč ne?

Přiznávám, doma peču chleba tak poslední rok a půl. Blízko máme globus a tam žitný kváskový koupíte kdykoli:

Také jsem si jednou týdně pro něj chodila v Poděbradech k Macháčkům z parní pekárny.

Jenže když 11 let posloucháte, jak si vaši klienti Metabolic balance®  programu nadšeně pečou doma svůj vlastní chléb,  je jenom otázka času, kdy se do pečení svého chlebíku musíte vrhnout také.

Být poradcem Metabolic balance  má také jednu skvělou, přímo dokonalou výhodu: nemusíte  hledat, zkoušet mezi stovkami receptů a videí v nekonečném online světě. Přesně jsem poprvé věděla, pro který recept (na žitný kváskový) z nekonečného množství se rozhodnout.

Pro tenhle recept jsem se rozhodla na doporučení (specialita muže v jednom manželském páru) a jsem pořád, znova a znova  nadšená. Je to asi nejjednodušší recept na pečení kváskového žitného chleba (z repertoáru asi u nás nejslavnější pekařky Zuzky, alias Maškrtnica).

A to je přesně recept, který vám chci doslova „vnutit“!

Peču ho tak jednou za 4 dny: malý v neděli večer (začnu v neděli ráno) na běžný týden, v pátek v noci (načasování  postupu najdete také v receptu) zase velký na víkend. Když se sejdeme o víkendu i s dětmi co vyletěly z hnízda, peču ještě jeden malý pro každého sebou domů. Ano, mám právě proto tři malé formy …

Věřte mi, kdyby to bylo složité a časově náročné, nepeču ho. A ani recept by nebyl součástí v jednom našem online kurzu hubnutí Restart jídlem.

Kdybych jenom tušila, jakou vlnu nadšení v zimním online kurzu hubnutí vyvolá pečení chleba, věřte, že bych sem ten recept pro vás dala již dávno. Asi až teď je ten správný čas. Věřte mi, je to také relax pro mozek, je to nádherná závislost …

Nechte se také zlákat k pečení této u nás historicky tradiční delikatesy a pojďme si spolu vychutnat a užít přípravu domácího chleba – žitný a z kvásku  >>>

Určitě dejte vědět, jak se vám povedl, jak vám provoní celý dům a hlavně, jak vám chutná a také jestli vás pečení chleba také uchvátilo.

A jestli nemáte kde vzít kvásek, to také není výmluva. Můžete si zadělat na svůj vlastní. Jak?

Jednoduše, připravila jsem pro vás úplně jednoduchý návod:

Monika Hemerová
Je profesionální výživový poradce. Vystudovala biochemii a mikrobiologii. Majitelka Studia MODELACE. Fitness pro ženy Studio MODELACE založila v roce 2002. Zároveň provozuje soukromou výživovou poradnu v Praze, Poděbradech a Kolíně. Její vášní je od roku 2009 také poradenství v programu METABOLIC balance® - šetrná cesta změnit svoje stravovací návyky tak, že se již NIKDY nebudete mít potřebu vracet ke starému, nezdravému způsobu stravování a životnímu stylu. Autorka online kurzu hubnutí RESTART pro vaši dokonalou postavu>>
Propaguje komplexní přístup ke zdraví a svá doporučení zakládá na nových vědeckých poznatcích a vlastních zkušenostech.
Něco více o ní najdete zde>>
Komentáře

Přidat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Vaše osobní údaje budou použity pouze pro účely zpracování tohoto komentáře.