S ukončením online kurzů hubnutí mi vždy od vás chodí nádherné zpětné vazby.
Dnes bych se s vámi o jednu z nich podělila …
Milá Moniko, zdravím z Itálie.
Již skoro týden jsme na dovolené v Itálii, myslela jsem, že budu mít trochu víc času, abych se konečně dostala k napsání reference na Jarní restart, ale Ty má “zlatíčka” mi moc času nenechávají.
Konečně se trochu unavili a já si můžu sednout a chvíli se soustředit na psaní.
Hned na začátku bych Ti chtěla poděkovat za tip na rajčata s mozzarellou (bufala), nemůžu si pomoc, musím si je denně dát a zároveň se svěřit s dnešním zjištěním. Byli jsme s rodinou ve vyhlášené pizzerii, tak jsem si řekla, že zhřeším a dám si pizzu, kterou jsem vždy milovala. K mému velkému překvapení mě vůbec nenadchla, raději jsem si měla dát salát. A teď dost Itálie.
Ještě jednou bych se chtěla vrátit k Jarnímu restartu a poděkovat Ti, že jsem se mohla něčeho tak skvěle zorganizovaného zúčastnit. Muselo to stát hodně úsilí, ale věř, že to stálo za to.
Mé trápení s nadváhou začalo po narození prvního syna r. 2009, kdy jsem přibrala 30kg, které se mi i přes různé diety nedařilo shodit. Po narození druhého syna jsem oproti původní váze měla stále o 25kg více, které mi zůstaly i po narození třetího syna v říjnu 2015.
V lednu letošního roku jsem začala chodit cvičit k Monice do Studia Modelace v Poděbradech: zvážila se na InBody a začala 3x týdně cvičit.
Po 2 měsících dřiny úbytek -2kg, ale ne v tucích, ale ve svalech. Kde je chyba? Monika: v jídle!!!
Rozhodla jsem se jít do Jarního restartu a ten mi změnil pohled na stravování a jídlo jako takové.
První zásadní rozdíl oproti jiným dietám je, že jíte 3x denně s 4-5 hodinovými pauzami a světe div se ono to jde a hlavně funguje!!
Každý týden jsme s dostatečným předstihem dostali skvěle připravený, klobouk dolů Moniko, doporučený jídelníček, seznam surovin, které si máme nakoupit a hlavně úžasné recepty, které nezaberou moc času.
Což jako mamča od 3 dětí oceňuji nejvíc. Během jarního restartu se mi podařilo shodit 10kg a hlavně i InBody (diagnostika složení těla) konečně tyto hodnoty ukazuje v úbytku v tucích.Jarní restart sice skončil skoro před 2 měsíci, ale já si stále neumím představit ráno bez psyllia, tvarohového dipu, smothie, či čtvrteční strouhané mrkve s jablíčkem a strouhaným kokosem.
Jím stále 3x denně, nechápu, že jsem někdy mohla jíst víckrát a z příloh si dám tak max 1x týdně žitný chléb, rýži natural, quinui, kterou jsem mimochodem v Jarním restartu jedla poprvé. Stejně jako např. bílou ředkev..
Moniko děkuji, že si mi ukázala tu správnou cestu, naučila jíst opravdu to, co je zdravé.
Jím chutné a dobré jídlo. Změna stravy mi dodala maximum energie. Naučila mě věřit si sama sobě.
A co je na tom to nejlepší? Kila jdou dolů a já se cítím skvěle!
Děkuji, Andrea Vavřinová
Andreo, také děkuji.
Znovu a znovu cítím neskonalou vděčnost, že můžu být průvodcem a iniciátorem vašich krásných změn.
O to víc se na vás již těším na každý aktuálním sezonní pokračování: 32 dní Restartu jídlem – přihlásit se můžete právě teď ZDE >>
Vše mám pro vás připraveno, zůstává pouze překvapení v právě dostupných, sezónních potravinách.