[PŘÍBĚH] Vyzkoušela jsem hodně, nic nefungovalo, a najednou to jde, díky.

S ukončením online kurzů hubnutí mi vždy od vás chodí nádherné zpětné vazby.

Dnes bych se s vámi o jednu z nich podělila …

Milá Moniko, zdravím z Itálie.

Již skoro týden jsme na dovolené v Itálii, myslela jsem, že budu mít trochu víc času, abych se konečně dostala k napsání reference na Jarní restart, ale Ty má “zlatíčka” mi moc času nenechávají.

Konečně se trochu unavili a já si můžu sednout a chvíli se soustředit na psaní.

Hned na začátku bych Ti chtěla poděkovat za tip na rajčata s mozzarellou (bufala), nemůžu si pomoc, musím si je denně dát  a zároveň se svěřit s dnešním zjištěním. Byli jsme s rodinou ve vyhlášené pizzerii, tak jsem si řekla, že zhřeším a dám si pizzu, kterou jsem vždy milovala. K mému velkému překvapení mě vůbec nenadchla, raději jsem si měla dát salát. A teď dost Itálie.

Ještě jednou bych se chtěla vrátit k Jarnímu restartu a poděkovat Ti, že jsem se mohla něčeho tak skvěle zorganizovaného zúčastnit. Muselo to stát hodně úsilí, ale věř, že to stálo za to.

Mé trápení s nadváhou začalo po narození prvního syna r. 2009, kdy jsem přibrala 30kg, které se mi i přes různé diety nedařilo shodit. Po narození druhého syna jsem oproti původní váze měla stále o 25kg více, které mi zůstaly i po narození třetího syna v říjnu 2015.

V lednu letošního roku jsem začala chodit cvičit k Monice do Studia Modelace v Poděbradech: zvážila se na InBody a začala 3x týdně cvičit.

Po 2 měsících dřiny úbytek -2kg, ale ne v tucích, ale ve svalech. Kde je chyba? Monika: v jídle!!!

Rozhodla jsem se jít do Jarního restartu a ten mi změnil pohled na stravování a jídlo jako takové.

První zásadní rozdíl oproti jiným dietám je, že jíte 3x denně s 4-5 hodinovými pauzami a světe div se ono to jde a hlavně funguje!!

Každý týden jsme s dostatečným předstihem dostali skvěle připravený, klobouk dolů Moniko, doporučený jídelníček, seznam surovin, které si máme nakoupit a hlavně úžasné recepty, které nezaberou moc času.
Což  jako mamča od 3 dětí oceňuji nejvíc. Během jarního restartu se mi podařilo shodit 10kg a hlavně i InBody (diagnostika složení těla) konečně tyto hodnoty ukazuje v úbytku v tucích.

Jarní restart sice skončil skoro před 2 měsíci, ale já si stále neumím představit ráno bez psyllia, tvarohového dipu, smothie, či čtvrteční strouhané mrkve s jablíčkem a strouhaným kokosem.

Jím stále 3x denně, nechápu, že jsem někdy mohla jíst víckrát a z příloh si dám tak max 1x týdně žitný chléb, rýži natural, quinui, kterou jsem mimochodem v Jarním restartu jedla poprvé. Stejně jako např. bílou ředkev..

Moniko děkuji, že si mi ukázala tu správnou cestu, naučila jíst opravdu to, co je zdravé.

Jím chutné a dobré jídlo. Změna stravy mi dodala maximum energie. Naučila mě věřit si sama sobě.

A co je na tom to nejlepší? Kila jdou dolů a já se cítím skvěle!

Děkuji, Andrea Vavřinová

Andreo, také děkuji.

Znovu a znovu cítím neskonalou vděčnost, že můžu být průvodcem a iniciátorem vašich krásných změn.

O to víc se na vás již těším na každý aktuálním sezonní pokračování: 32 dní Restartu jídlem – přihlásit se můžete právě teď ZDE >>

Vše mám pro vás připraveno, zůstává pouze překvapení v právě dostupných, sezónních potravinách.

Monika Hemerová
Je profesionální výživový poradce. Vystudovala biochemii a mikrobiologii. Majitelka Studia MODELACE. Fitness pro ženy Studio MODELACE založila v roce 2002. Zároveň provozuje soukromou výživovou poradnu v Praze, Poděbradech a Kolíně. Její vášní je od roku 2009 také poradenství v programu METABOLIC balance® - šetrná cesta změnit svoje stravovací návyky tak, že se již NIKDY nebudete mít potřebu vracet ke starému, nezdravému způsobu stravování a životnímu stylu. Autorka online kurzu hubnutí RESTART pro vaši dokonalou postavu>>
Propaguje komplexní přístup ke zdraví a svá doporučení zakládá na nových vědeckých poznatcích a vlastních zkušenostech.
Něco více o ní najdete zde>>
Komentáře

Přidat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Vaše osobní údaje budou použity pouze pro účely zpracování tohoto komentáře.